De inschrijving werd gedaan door Theo, Er speelden acht tripletten mee. Er werd gespeeld in vier voorgelote partijen, waardoor er tussen de partijen genoeg tijd was voor een hapje, drankje en een praatje. Na de eerste ronde werd de wedstrijdleiding overgenomen door Peter.

Na de tweede ronde waren er nog drie teams ongeslagen en twee teams met één wedstrijd winst. De drie teams met nul partijen winst moesten een tandje bijzetten om nog in de prijzen te kunnen vallen. Tussen de tweede en derde ronde was er even tijd voor wat olympische spanning - de 500 meter dames, waarin Nederland helaas net buiten de medailles viel.

Na de derde ronde was er één team ongeslagen, er waren twee teams met twee gewonnen partijen en vijf teams met één gewonnen partij. De kans op een prijs lag nog voor veel teams open, al werd het voor het ene team wat moeilijker dan voor het andere.

De vierde ronde was spannend aan alle kanten. Zou de top drie gehandhaafd blijven, of zouden er nog wisselingen plaatsvinden in het eindklassement? Er werd gespeeld met olympische inspanning en de ranglijst was als volgt;

  1. 1 Sieny Hazebroek, Ton Hazebroek, Els Klaasse
  2. Cor Lens, Ineke Buijtendorp, Diny Noijens
  3. Sjaak Klaasse, Jan Mels, Bert Butler
  4. Frans van der Heide, Kitty van Popering, Toos Feldkamp
  5. Els van Bilsen, Bernard van Bilsen, Tiny Scheermeijer
  6. Gerard Langeree, Joke Putting, Miep van Kalveen
  7. Fred Krijnen, An Jutte, Trudy van Beek
  8. Chantal Livius, Colette Burgemeester, Arjan Kneppers

Al met al een gezellig toernooi met een verrassende afloop.

Wedstrijdzaken
Peter de Vos