CK Tireren
Het was qua weer een prachtige zonnige dag. Met een opkomst van 19 deelnemers was het een te verwachten maar toch lage opkomst. Het CK tireren is nml een kampioenschap waar je wel over enige kwaliteiten moet kunnen beschikken, want het is een toernooi voor de specialisten.De hele dag waren er verrassende verrassende uitslagen. Na 3 rondes waren alle oud kampioenen uitgeschakeld en zou er dus een nieuwe winnaar tevoorschijn komen. In de halve finale kwam zelfs de VAR er aan te pas. Waardoor Cahntal in de finale kwam. In de strijd om de 3e en 4e plaats was Hans, slachtoffer van de van de VAR, niet opgewassen tegen Bert Butler die 3e werd.
In de finale was het een strijd tussen Chantal en Sjaak. Sjaak die al meerdere malen in de finale had gestaan was deze keer werderom niet opgewassen tegen zijn tegenstander om kampioen te worden.
Chantal die op de 1e configuratie al 11 punten pakte bleek te sterk voor de gerenommeerde finalist Sjaak. Chantal versloeg Sjaak in de finale met 20-9.
Eindstand:
1. Chantal Livius
2. Sjaak Klaasse
3. Bert Butler
Namens de scheidsrechter en wedstrijdleider allemaal hartelijk dank voor het deelnemen en jureren tijdens deze mooie dag. Hopelijk zijn we vlg jaar met nog meer mensen om deze dag een vervolg te geven.

Peter de Vos
Wedstrijdzaken