Accommodatie

locatie op kaart De accommodatie van de "Jeu de Boules Club Zoetermeer" is gelegen in het prachtige Burgemeester Vernède-Sportpark. Ons adres is: Dr. J.W. Paltelaan 105, 2712 PT Zoetermeer.
De club heeft 29 buitenbanen die zijn voorzien van een kunstlichtinstallatie zodat bij goed weer tot in de late avonduren gespeeld kan worden.
Tevens beschikt de club over een (voor het grootste deel door de eigen leden bekostigde en afgebouwde) binnenaccommodatie (het boulodrome) waar op 11 banen kan worden gespeeld. Dit fraaie onderkomen heeft de naam "Mon Plaisir" gekregen.
Om de vreugde van een gewonnen partij te kunnen vieren of het verlies ervan te verwerken is er een buitenterras en een gezellige kantine met lage prijzen waar het goed toeven is.
Deze kantine is op openingstijden te bereiken via telefoonnummer 079 - 3 16 66 80.

LET OP HUISDIEREN NIET TOEGESTAAN.

Routebeschrijving

De accommodatie is als volgt te bereiken.


Per bus

  • Op de kruising van de Van Stolberglaan en de Dr. J.W. Paltelaan zijn bushaltes van de stadsdienst 72. Deze buslijn doet zowel NS-station Zoetermeer, Zoetermeer Oost en Randstadrailstation Centrum West aan.
  • Streekbusdienst: bus 170

Om JBC Zoetermeer te bereiken kunt u uitstappen bij halte "Sportcentrum De Driesprong", waarna het nog zo'n 150 meter lopen is.

Per trein

  • NS-station "Zoetermeer Oost" bevindt zich aan de oostzijde van de A12. De loopafstand tot aan JBC Zoetermeer bedraagt ongeveer 350 meter. U loopt dan onder het viaduct van de A12 door. Aan uw rechterhand heeft u de fabriek van Nutricia. Weg naar links volgen en na ca. 100 meter neemt u de 1e weg links die het park in gaat.
  • Het sprinterstation "Delftsewallen" (van de Randstadrail lijn 3) bevindt zich op ca. 150 meter van JBC Zoetermeer. 

Per auto

Voor een navigatiesysteem kan als adres worden ingevoerd: Dr. J.W. Paltelaan 105. In oudere versies van de kaarten: Burgemeester Vernède-Sportpark 2, 2712 PW Zoetermeer.